Reis-/annuleringsinformatie

Bijgewerkt op 30 juli 2020

We hebben ons beleid aangepast zodat u met vertrouwen kunt boeken. We doen er alles aan om u te helpen de juiste beslissing voor uw vakantie te nemen in deze onzekere tijden.

Als uw reservering voor binnen de komende 30 dagen is, kunt u ons bellen of onze online Help gebruiken.

Als u overweegt uw RCI-vakantie te annuleren, vragen we u uw vakantie niet online te annuleren op RCI.com. Neem in plaats daarvan telefonisch contact met ons op om uw opties te bespreken.

Als u een boeking hebt met een incheckdatum tussen 1 augustus 2020 en 31 maart 2021, kunt u in de volgende gevallen uw boeking annuleren of wijzigen binnen 30 dagen vóór vertrek als:

  • Ons aangesloten resort is gesloten;
  • Er reisbeperkingen (zoals vluchtannuleringen) gelden waardoor u niet naar het resort kunt reizen;
  • U of een lid van uw reisgezelschap een onderliggende gezondheidsaandoening heeft die het risico op een COVID-19-infectie kan vergroten en die daardoor kan voorkomen dat u of de ander op reis kan;
  • Een overheid of lokale autoriteit beperkingen heeft ingesteld waardoor u niet zoals gepland op vakantie kunt.

• Een overheid of lokale autoriteit beperkingen heeft ingesteld waardoor u niet zoals gepland op vakantie kunt.

Als u een ruilvakantie liever wilt annuleren, crediteren we uw RCI-account met het volledige aantal punten dat of de volledige ruilkracht die u voor de boeking hebt gebruikt, plus alle ruilkosten en alle kosten voor Puntenbescherming of Ruilkrachtbescherming (indien van toepassing).

Voor Extra Vakanties storten we het volledige bedrag dat tot nu toe is betaald terug op uw RCI-account. U hebt zes maanden vanaf de annuleringsdatum om dit tegoed te gebruiken voor een ruilvakantie of Extra Vakantie naar een bestemming naar keuze.

Uw reis kan na deze tijd plaatsvinden. Ruilvakanties moeten echter plaatsvinden binnen het geldige tijdsbestek van de oorspronkelijk gebruikte gedeponeerde week of punten. U moet een RCI-lid zijn op het moment van uw verplaatste vakantie.

Als u een boeking maakt, adviseren we u de website van het resort te raadplegen voordat u op reis gaat. Als u vragen hebt, kun u rechtstreeks contact opnemen met het resort.^

Als u een boeking maakt, adviseren we u de website van het resort te raadplegen voordat u op reis gaat. Als u vragen hebt, kun u rechtstreeks contact opnemen met het resort.^

We streven ernaar om zo veel mogelijk leden zo snel mogelijk te ondersteunen tijdens deze unieke periode en worden erg vaak gebeld. In deze onzekere tijd raden we u aan alle landspecifieke reisadviezen en aanbevolen richtlijnen te bekijken voordat u op reis gaat.

Als u meer duidelijkheid wilt, kunt u contact met ons opnemen of onze online Help gebruiken.

Als u Puntenbescherming of Ruilkrachtbescherming wilt toevoegen aan uw huidige ruilvakantieboeking, kunt u dit tot de dag vóór het inchecken toevoegen. U kunt dit in uw online account toevoegen of door met ons te bellen.

Meer informatie over deze producten vindt u hier:

Puntenbescherming

Weeks-ruilkrachtbescherming

 

 ^ Uw resort is ervoor verantwoordelijk om de meest recente informatie over de beschikbare faciliteiten voor uw reservering aan u beschikbaar te stellen, en om gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op het terrein te treffen. RCI is niet aansprakelijk voor de informatie die een resort verstrekt of achterhoudt, of de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die een resort al dan niet treft.

† RCI Travel wordt uitgevoerd/geëxploiteerd door Contemporary Travel Solutions Ltd, ondernemingsnummer 06664958, met hoofdzetel op Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd verkoopt arrangementen inclusief vluchten onder ATOL-nummer 11285 en valt onder ABTA-nummer P6913. Als u andere reisdiensten boekt, zoals alleen accommodatie, is deze bescherming niet van toepassing. Op alle boekingen bij RCI Travel zijn de boekingsvoorwaarden van RCI Travel van toepassing. Contemporary Travel Solutions gebruikt de merknaam RCI Travel onder licentie van RCI Europe. RCI Europe en RCI Travel zijn afzonderlijke entiteiten. RCI Europe biedt geen reisdiensten en is niet verantwoordelijk voor de producten of diensten die door RCI Travel worden verkocht of hierin aangeboden. Niet alle RCI Travel-producten zijn verkrijgbaar in alle landen. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Alle rechten voorbehouden.