RCI Holidays and Products

Eigenaar zijn van een vakantiewoning biedt u veel meer dan elk jaar een gegarandeerde vakantie. Het ruilvakantieconcept geeft eigenaren de kans om tegen een spotprijs vakantie te vieren in de accommodatie van andere leden – overal ter wereld.

 

Bovendien kunt u bij bezit van één accommodatie al profiteren van meerdere vakanties per jaar, omdat aan alle geschikte accommodaties punten of een ruilkrachtwaarde worden toegekend.

 

Met een ongeëvenaarde resortbibliotheek van meer dan 4000 aangesloten woningen in meer dan 100 landen, kunnen wij u uw levenslang flexibele vakantiemogelijkheden bieden.

 

Daarnaast profiteren onze leden van fantastische tarieven voor Extra Vakanties bij dezelfde geweldige RCI-vakantieverblijven. Zo spaart u ruilkracht en punten. We geven het hele jaar door regelmatig korting op Extra Vakanties en last-minutekortingen, naast onze alom bekende 'Boek een vakantie, krijg er een gratis'-flitsaanbieding. Uw vakantiemogelijkheden zijn dus eindeloos.

 

Als RCI-lid profiteert u van kortingen bij ons moederbedrijf Wyndham Worldwide — een van 's werelds grootste horecabedrijven. Hierdoor kunt u geld besparen met aanbiedingen op vakanties bij toonaangevende aanbieders van accommodatie over de hele wereld, waaronder James Villas, Landal Greenparks en Wyndham Hotels.

 

Als u om welke reden dan ook geen gebruik kunt maken van al uw ruilvakantieopties, kunt u met ons Gastencertificaat uw ruilvakantie overdragen aan vrienden of familie, zodat zij ook van de voordelen van RCI kunnen profiteren.

 

Er zijn twee lidmaatschapsopties voor een jaarlijkse bijdrage:

 

RCI Weeks

Als u op zoekt bent naar een vakantie-ervaring waarbij u overal ter wereld op vakantie kunt gaan en tegen een kunt verblijven in kwaliteitsaccommodaties, dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt uw eigen week of weken bij ons deponeren in onze ruilvakantiepool — en in ruil daarvoor de eigen week van een ander lid boeken.

 

Wanneer u uw eigen week deponeert, wordt er een ruilkrachtwaarde aan toegekend. Vanaf 12 maanden vóór de startdatum van uw eigen week tot twee jaar erna kunt u zoveel ruilvakanties boeken als u wilt. Dit draagt bij aan uw eigen totale ruilkrachtwaarde.

 

Sommige leden genieten slechts eens per jaar van een ruilvakantie, terwijl anderen er juist meerdere per jaar boeken — daarbij wordt vaak gebruikgemaakt van onze regelmatige aanbiedingen op basis van ruilkracht.

 

Als u nog ruilkracht over hebt nadat u uw ruilvakantie(s) hebt geboekt, maar niet genoeg over hebt om een andere trip te boeken, kunt u deze ruilkracht binnen twaalf maanden combineren met de ruilkracht die u over hebt van andere boekingen, om deponeringskrediet op te bouwen voor een nieuwe vakantie.

 

We bieden zelfs de mogelijkheid om uw ruilkracht op te sparen voor toekomstige vakanties, voor het geval dat u om een onvoorziene reden uw ruilvakantie op het laatste moment moet annuleren.

 

RCI Points

Onze RCI Points-familie vormt een flexibele manier om uw vakantie-eigendom in te ruilen voor vakanties in andere RCI-accommodaties wereldwijd. Aan uw vakantie-eigendom wordt een puntenwaarde toegekend op basis van een reeks factoren, waaronder:

 

• de populariteit van uw vakantieverblijf (vraag en aanbod);

• de locatie en de kwaliteit van uw vakantieverblijf;

• het type en de grootte van het vakantieverblijf dat u bezit;

• in welke tijd van het jaar u er zelf woont;

• RCI-beoordelingskaarten van leden die in uw vakantieverblijf hebben verbleven.

 

U kunt extra punten huren, uw punten verlengen, punten lenen of punten opslaan om naar uw nieuwe gebruiksjaar over te dragen en zelfs punten uit uw nieuwe gebruiksjaar 'lenen' om meer ruilvakanties te kunnen boeken.

 

Als u dan nog niet de vakantie van uw keuze kunt boeken, kunnen RCI Points-leden gebruikmaken van ons Points-partnerproduct: ruil uw punten in voor citytrips naar Europese steden (vlucht en verblijf inclusief), autohuur, hotelkamers (vliegveldhotels inbegrepen), kaartjes voor attracties en meer.

 

Onze leden kunnen ook genieten van Short Breaks en overnachtingen in onze Amerikaanse resorts.

 

We bieden zelfs de mogelijkheid om uw punten op te sparen voor toekomstige vakanties, voor het geval dat u om een onvoorziene reden uw ruilvakantie op het laatste moment moet annuleren.

 

RCI Platinum

 

Onze twee lidmaatschapsopties kunnen worden geüpgraded naar een RCI Platinum-lidmaatschap, waarmee u toegang krijgt tot een groot assortiment RCI-productprivileges en lifestyle-voordelen. De jaarlijkse bijdrage valt in het niet bij alles wat u ervoor terugkrijgt.

 

Als RCI Platinum-lid krijgt u voorrang bij de populairste bestemmingen, de mogelijkheid uw appartement gratis te upgraden en nog veel meer. Verdien Platinum-beloningen wanneer u bepaalde RCI-transacties doet, bijvoorbeeld voor Extra Vakanties en RCI-gastencertificaten. RCI Platinum-beloningen worden aan uw RCI-account toegevoegd en kunnen bij toekomstige transacties bij ons worden gebruikt.