RCI Holidays and Products

Az üdülési jog nemcsak annyiból áll, hogy minden évben biztosítva van az üdülése. A csereüdülési koncepció lehetővé teszi tagjai számára, hogy névleges díj fejében más tagok ingatlanát használják – bárhol a világon.

 

Mivel pedig a választható ingatlanok adott pont- vagy csereértékkel rendelkeznek, lehetséges, hogy Ön egy ingatlan tulajdonosaként többször is üdülhet.

 

Üdülőkatalógusunkban több mint 4000 partnerüdülő található meg több mint 100 országból, így Önnek annyi választási lehetősége van, hogy egész életén át kitart.

 

Ráadásul tagjaink kihasználhatják a Plusz üdülések akció fantasztikus árait ugyanazokon a nagyszerű RCI üdülőhelyeken üdülve, így több csereértékük és pontjuk marad. Az év során rendszeresek a Plusz üdülések és last minute akcióink, valamint a híres „Foglaljon le egy üdülést, és egy másikat ingyen kap” villámakciónk, így az üdülési lehetőségek tényleg határtalanok!

 

RCI tagként Ön kedvezményesen veheti igénybe anyavállalatunk, a Wyndham Worldwide, a világ egyik legnagyobb szállodaipari vállalatának szolgáltatásait. Ezáltal pénztárcakímélő ajánlatokhoz juthat hozzá olyan exkluzív szálláshelyeken, mint a James Villas, a Landal GreenParks és a Wyndham szállodák.

 

És ha valamilyen okból nem tudna élni a csereüdülés összes lehetőségével, vendégigazolványunk révén csereüdülését átruházhatja családtagjaira vagy barátaira, így ők is megtapasztalhatják az RCI által nyújtott fantasztikus előnyöket.

 

Két fő tagsági konstrukciót kínálunk, éves díj fejében:

 

RCI Weeks

Ha olyan üdülési élményt keres, amely lehetővé teszi, hogy számos üdülőhely közül válasszon világszerte, és névleges díjért kiváló minőségű szállásokat vegyen igénybe, deponálhatja az üdülési tulajdonjoga alapján járó heteket csereüdülési bankunkba, és cserébe lefoglalhatja egy másik tag üdülési hetét.

 

Amikor deponálja üdülési tulajdonjogához tartozó hetét, hozzárendelünk egy csereértéket. Tetszése szerinti mennyiségű csereüdülést foglalhat le a saját hetének kezdődátumától számított kétéves időszakon belül, vagy a tulajdonosi hét kezdődátumától számított 12 hónapos időszakban, amelyek értéke összesen megegyezik az Ön teljes csereértékével.

 

Egyes tagjaink évente csak egy csereüdülésen vesznek részt, míg mások több üdülést foglalnak le, kihasználva a csereértékkel kapcsolatos rendszeres promócióinkat.

 

Ha úgy alakul, hogy a csereüdülés lefoglalása után még marad csereértéke, de az nem elegendő egy újabb utazás lefoglalására, 12 hónapos időszakon belül kombinálhatja a különböző foglalások után maradt cserélési csereértékeket, hogy azokat deponálási jóváírás létrehozásával újabb üdüléshez használhassa fel.

 

Arra is lehetőséget nyújtunk, hogy megőrizze csereértékét későbbi utazásokra, ha valamilyen előre nem látható okból az utolsó pillanatban úgy alakul, hogy nem tudja igénybe venni a csereüdülést.

 

RCI Points

Az RCI Points család tagjaként rugalmas módon cserélheti ki üdülési jogát a világ különböző pontjain található RCI üdülőkben tölthető üdülésre. Üdülési tulajdonjogához pontértéket rendelünk hozzá a következő tényezők alapján:

 

• Az üdülőre jellemző kereslet és kínálat (mennyire népszerű az Ön üdülője?);

• Hol található az üdülő és milyen színvonalú;

• Az Ön tulajdonában álló ingatlan típusa és mérete;

• Az időszak, amelyben Ön tulajdonjoggal rendelkezik;

• Az Ön üdülőjét igénybe vevő tagok visszajelzései az RCI véleménykártyákon.

 

Bérbe vehet további pontokat, meghosszabbíthatja, kölcsönadhatja vagy elmentheti pontjait, hogy átvigye azokat a következő használati évre, vagy kölcsönadhat saját magának pontokat a következő használati évből, hogy még több csereüdülésen vehessen részt.

 

Ha pedig ez még mindig nem elég rugalmas ahhoz, hogy az üdülés igazán megfeleljen az igényeinek, az RCI Points tagok számára Points Partner termékünk további előnyöket kínál: pontjait beválthatja európai városlátogatásokra (a repülőutat és a szállodát is beleértve), autóbérlésre, szállodai szobák lefoglalására (a reptéri szállodákat is beleértve), belépőjegyekre és sok másra.

 

A Points tagok kirándulásokat tehetnek és megszállhatnak egyesült államokbeli üdülőinkben is.

 

Arra is lehetőséget nyújtunk, hogy megőrizze pontjait későbbi utazásokra, ha valamilyen előre nem látható okból az utolsó pillanatban úgy alakul, hogy nem tudja igénybe venni a csereüdülést.

 

RCI Platinum

A kétféle tagsági konstrukció lehetőséget ad arra is, hogy megszerezze az RCI Platinum tagságot, ami azt jelenti, hogy éves díj fejében a tényleges ár töredékéért juthat hozzá számos RCI termékhez és életmóddal kapcsolatos ajánlathoz!

 

Az RCI Platinum tagok kihasználhatják az elsőbbségi hozzáférést a legkeresettebb úti célok üdülőihez, illetve ingyenesen nagyobb lakóegységre válthatnak, és még sok minden mást is igénybe vehetnek. Platinum jóváírásokat szerezhet egyes RCI tranzakciók után, például Plusz üdülések foglalásakor vagy RCI vendégigazolványok vásárlásakor. Az RCI Platinum jóváírásokat az RCI számlán írjuk jóvá, és azokat későbbi tranzakciókhoz használhatja fel.