Tietoa matkustamisesta/peruuttamisesta

Päivitetty 30.7.2020

Olemme muuttaneet käytäntöjämme, jotta voit tehdä varauksesi huoletta. Haluamme auttaa sinua tekemään oikean päätöksen lomamatkasi suhteen näinä epävarmoina aikoina.

Jos varauksesi saapumispäivä on 30 päivän sisällä, soita meille tai käytä online-ohjekirjastoamme.

Jos harkitset peruuttavasi RCI-lomamatkasi, älä tee peruutusta verkossa osoitteessa RCI.com, vaan soita meille, niin kerromme sinulle kaikista vaihtoehdoista.

Jos sinulla on varaus 1.8.2020–31.3.2021 välillä, autamme sinua peruuttamaan tai vaihtamaan varauksen 30 päivän sisällä ennen matkaa, jos jokin seuraavista ehdoista täyttyy:

  • Lomakeskus on suljettu.
  • Matka peruuntuu matkustusrajoitusten, kuten lentojen perumisen, takia.
  • Sinulla tai matkakumppanillasi on perussairaus, joka lisää COVID-19-virustartunnan riskiä ja jonka vuoksi sinä tai matkakumppanisi ette voi matkustaa.
  • Hallituksen tai paikallisten viranomaisten asettamat rajoitukset estäisivät sinua nauttimasta lomastasi suunnitellulla tavalla.

Soita meille, jos jokin edellä mainituista ehdoista täyttyy ja haluat vaihtaa lomakohdettasi. Oppaamme tietävät, mitkä lomakeskukset ovat sillä hetkellä käytettävissä, ja auttavat sinua löytämään uuden lomakohteen.

Jos haluat perua vaihtoloman, hyvitämme RCI-jäsentilillesi varaukseen käytetyt pisteet tai vaihtoarvon kokonaisuudessaan. Lisäksi palautamme täyden vaihtomaksun sekä täyden pisteturvan tai vaihtoarvovakuutuksen maksun (jos maksettu).

Lisälomista hyvitämme RCI-jäsentilillesi tähän mennessä maksetun summan kokonaisuudessaan.

Sinulla on peruutuspäivästä alkaen kuusi kuukautta aikaa käyttää saldo vaihto- tai lisälomaan valitsemassasi kohteessa.

Matkasi ajankohta voi olla tämän ajanjakson jälkeen, mutta vaihtolomat on käytettävä joko alun perin tallettamallesi viikolle tai käyttämillesi pisteille hyväksytyn ajan sisällä. Sinun on oltava RCI:n jäsen uuden lomasi aikana.

Kaikkien varauksien yhteydessä on suositeltavaa vierailla lomakeskuksen sivustolla ennen matkaa tai ottaa yhteyttä suoraan lomakeskukseen, jos sinulla on kysyttävää.^

Jos olet varannut hotellin, vuokra-ajoneuvon, risteilyn tai aktiviteetteja RCI Travelin†, RCI Cruisen tai yhteistyökumppanimme kautta, selvitä palveluntarjoajan peruutuskäytäntö ottamalla heihin suoraan yhteyttä.

Näinä poikkeuksellisina aikoina haluamme tukea mahdollisimman monia jäseniämme mahdollisimman nopeasti, ja meille tulee paljon puheluja. Suosittelemme tarkistamaan kaikki maakohtaiset matkustustiedotteet ja suositukset ennen matkaasi.

Jos tarvitset lisätietoja, soita numeroon (09) 6937 9173 tai käytä online-ohjekirjastoamme.

Oppaamme ovat tällä hetkellä tavoitettavissa maanantaista perjantaihin [9.00–18.00].

Jos haluat lisätä pisteturvan tai vaihtoarvovakuutuksen nykyiseen vaihtolomavaraukseesi, voit lisätä sen viimeistään päivää ennen lähtöä. Voit lisätä sen tililläsi tai soittamalla meille.

Lue lisää näistä tuotteista täältä:

Pisteturva

Weeks-vaihtoarvovakuutus

 ^ Lomakeskuksesi on vastuussa siitä, että vieraat saavat ajantasaista tietoa varauspäivinä lomakeskuksessa käytettävissä olevista palveluista sekä terveys- ja turvallisuustoimenpiteistä paikan päällä. RCI ei vastaa lomakeskuksen antamista tai pois jättämistä tiedoista eikä lomakeskuksessa mahdollisesti aiheutuvista terveys- ja turvallisuustoimenpiteistä.

† RCI Travel -palvelun tarjoaa ja toteuttaa Contemporary Travel Solutions Ltd (yritysnumero 06664958), jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa 4 Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd myy lennot sisältäviä lomapaketteja ATOL-numerolla 11285, ja sen ABTA-jäsennumero on P6913. Tämä turva ei koske yksittäisiä matkapalveluita, kuten pelkkää majoitusta. Kaikkiin RCI Travelilta tehtyihin varauksiin sovelletaan RCI Travelin varausehtoja. Contemporary Travel Solutions käyttää RCI Travel -brändinimeä RCI Europen myöntämällä lisenssillä. RCI Europe toimii RCI Travelista erillisenä organisaationa. RCI Europe ei tarjoa matkapalveluita eikä vastaa mistään RCI Travelin myymistä tai tarjoamista tuotteista tai palveluista. Kaikkia RCI Travel -tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Kaikki oikeudet pidätetään.