Palaa RCI-jäseneksi, niin saat kahden vuoden jäsenyyden hintaan 119 €.

Saat parhaan hyödyn RCI-jäsenyydestä!

Cash Vacation Options

Lisälomat ja äkkilähdöt

Varaa lisäloma ja säästä vaihtoarvosi tai pisteesi vaihtolomiin. Äkkilähdöt ovat tarjoushintaisia lisälomia, joiden matkustuspäivä on 45 päivän sisällä varauspäivästä.

Member-Only RCI Travel Benefits

RCI Travel†

Saat risteily-, hotelli- ja kiertoajelutarjouksia sekä mahdollisuuden ostaa lisäpalveluita, kuten lentoja, autonvuokrauksia ja pääsylippuja.

Give Vacations

Erikoistarjouksia

Jäsenenä saat säännöllisiä vaihtoarvo- tai pistealennuksia, lisälomatarjouksia ja paljon muuta!

RCI Platinum

Korota jäsenyytesi korkeimmalle tasolle, niin saat varausetuoikeuden, huoneiston tasokorotusten, lomakeskusten vaihtamisen ja maksuttoman jatkuvan haun kaltaisia etuja.

Lomaturva

Kukaan ei halua peruuttaa lomaa, mutta joskus odottamattomia asioita tapahtuu. Vaihtoarvovakuutus suojaa vaihtoarvosi ja pisteturva pisteesi tulevaa käyttöä varten siinä tapauksessa, että sinun on mistä tahansa syystä peruttava lomasi.

Vieraskortit

RCI:n kumppanilomakeskuksiin pääsevät myös ystävät ja perheenjäsenet. Varaa loma ja ota heidät mukaan. Koskee vaihto- ja lisälomia sekä äkkilähtöjä.

UUTTA! RCI Flexipay

Varaa nyt – maksa myöhemmin RCI Flexipaylla! Valitse laajasta valikoimastamme upea lisäloma alkaen 199 €, ja maksa hinnasta vain 25 % etukäteen. Matkustuspäivästä riippuen voit maksaa jäljellä olevat maksut jopa 12 korottomassa kuukausierässä.

UUTTA! Automaattinen talletus

Valikoidut kiinteän viikon omistajat voivat nyt hyödyntää automaattista talletusta. Talletamme viikkosi vuosittain 12 kuukautta ennen sen alkamispäivää, jotta saat talletuksellesi suurimman mahdollisen vaihtoarvon ja enemmän valinnanvaraa!

Autamme sinua saamaan jäsenyydestäsi parhaan hyödyn

RCI Weeks

Ohjekirjasto

Oppaita, videoita ja tietoa. Täältä löydät vastauksen kaikkiin jäsentiliisi liittyviin kysymyksiin!

RCI-yhteisö

Tule mukaan jäsenten ja matkaajien yhteisöön verkossa. Kerro tarinasi ja tutustu muiden kokemuksiin!

Yhteystiedot

Juttele lomaoppaidemme kanssa verkossa. Live-keskustelua tarjotaan chatin kautta asiakaspalvelun tavallisina yhteysaikoina ja saatavuuden mukaan. Soita osaaville oppaillemme, jos tarvitset apua tai neuvoja. Klikkaa ja katso numerot ja palveluajat.

Palaa jäseneksi nettisivuilla nyt tai ota meihin yhteyttä

Tarvitsetko apua uudelleenliittymislomakkeen täyttämiseen verkossa? Lue vinkkejä täältä >

 

Términos y condiciones: * Inscripción de dos años por solo 119 €: esta oferta está abierta únicamente para los socios estándar de RCI Weeks cuya inscripción haya caducado hace más de seis meses. La tasa de renovación con descuento de RCI Weeks debe abonarse de forma anticipada en su totalidad. Oferta válida para un solo uso. Podemos ampliar o cancelar esta oferta sin previo aviso. * Ahorro de 79 €: el ahorro de 79 € se basa en el ahorro de dos años de inscripción estándar a RCI, por valor de 99 € al año. Validez: Se aplican las condiciones estándar de la inscripción, visite RCI.com para obtener más información.

† RCI Travel -palvelun tarjoaa ja toteuttaa Contemporary Travel Solutions Ltd (yritysnumero 06664958), jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa 4 Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd myy lennot sisältäviä lomapaketteja ATOL-numerolla 11285, ja sen ABTA-jäsennumero on P6913. Tämä turva ei koske yksittäisiä matkapalveluita, kuten pelkkää majoitusta. Kaikkiin RCI Travelilta tehtyihin varauksiin sovelletaan RCI Travelin varausehtoja. Contemporary Travel Solutions käyttää RCI Travel -brändinimeä RCI Europen myöntämällä lisenssillä. RCI Europe toimii RCI Travelista erillisenä organisaationa. RCI Europe ei tarjoa matkapalveluita eikä vastaa mistään RCI Travelin myymistä tai tarjoamista tuotteista tai palveluista. Kaikkia RCI Travel -tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa. UK Copyright © 2020 RCI Travel. Kaikki oikeudet pidätetään.