RCI Holidays and Products

Lomaosake tarjoaa paljon muutakin kuin taatun loman vuosittain. Vaihtolomaohjelman avulla osakkeenomistajat voivat käyttää toisten jäsenten loma-asuntoja nimelliseen hintaan missä päin maailmaa tahansa.

 

Jokaiselle loma-asunnolle on määritelty oma pistemäärä tai vaihtoarvo, joten yksi lomaosake voi oikeuttaa jopa useampaan lomaan.

 

Vertaistaan vailla oleva yli 4 000 loma-asunnon valikoima kattaa yli 100 maata – joustavia lomavaihtoehtoja on siis tarjolla lukematon määrä!

 

Jäsenemme saavat meiltä myös huippuedullisia lisälomatarjouksia RCI-lomakeskuksiin – voit säästää vaihtoarvoa ja pisteitä. Lisälomat ostetaan käteisellä tai luottokortilla, mikä säästää vaihtoarvoa ja pisteitä. Säännölliset lisäloma-alennukset, äkkilähtötarjoukset sekä "Osta yksi loma – saat toisen ilmaiseksi" -kampanjat takaavat rajattomat lomailumahdollisuudet!

 

RCI:n jäsenenä voit hyödyntää myös emoyhtiömme Wyndham Worldwiden tarjoukset. Wyndham Worldwide on yksi maailman suurimmista lomapalveluyrityksistä. Saat kukkaroystävällisiä tarjouksia johtavilta majoitusnimiltä, joihin kuuluvat muun muassa maailmanlaajuisesti toimivat James Villas, Landal GreenParks ja Wyndham Hotels.

 

Mikäli et syystä tai toisesta voi hyödyntää sinulle tarjolla olevia vaihtolomia itse, voit siirtää vaihtolomasi ystävällesi tai perheenjäsenellesi vierastodistuksen avulla. Näin myös läheisesi saavat mahdollisuuden nauttia mahtavista RCI-eduista.

 

Saatavilla on kahdenlaisia vuosimaksuun perustuvia jäsenyyksiä:

 

RCI Weeks

Haluatko lomailla ympäri maailmaa ja yöpyä laatukohteissa edullisesti? Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden tallettaa omistamasi viikko vaihtolomajärjestelmään ja varata toisen jäsenen viikko sen tilalle.

 

Kun talletat omistamasi viikon, sille määritetään vaihtoarvo. Voit varata niin monta vaihtolomaa kuin haluat kahden vuoden aikana oman viikkosi alkamispäivästä lähtien. Varauksen voi tehdä enintään 12 kuukauden päähän. Voit näin kasvattaa omaa vaihtoarvoasi.

 

Osa jäsenistämme viettää vain yhden vaihtoloman vuodessa, toiset taas varaavat useampia lomia hyödyntämällä säännölliset kampanjatarjouksemme.

 

Jos sinulle jää vaihtoarvoa jäljelle vaihtolomavarauksesta mutta arvo ei riitä toisen loman varaamiseen, voit käyttää jäljelle jääneen arvon eli talletusylijäämän toisen varauksen yhteydessä 12 kuukauden sisällä.

 

Tarjoamme jopa vaihtoarvosuojan tulevia lomiasi varten siinä tapauksessa, jos et odottamattomasta ja äkillisestä syystä voikaan lähteä vaihtolomallesi.

 

RCI Points

Liittymällä RCI Points -yhteisöön voi vaihtaa omistamasi lomaviikon todella joustavasti lomaan toisessa RCI-lomakeskuksessa kautta maailman. Omistamallesi viikolle annetaan pistearvo, johon vaikuttavat monet tekijät:

 

• lomakeskuksesi kysyntä ja tarjonta eli kohteen suosio

• lomakeskuksesi sijainti ja laatu

• omistamasi loma-asunnon tyyppi ja koko

• omistamasi viikon ajankohta

• RCI- palautekorttipisteet jäseniltä, jotka ovat viettäneet loman lomakeskuksessasi.

 

Voit vuokrata lisäpisteitä, pidentää pisteiden voimassaoloaikaa, lainata tai säästää pisteitä seuraavaan käyttövuoteen ja jopa lainata pisteitä seuraavasta käyttövuodesta – näin saat lisää pisteitä ja voit varata useampia vaihtolomia.

 

Lisää joustavuutta lomailuun tuo myös RCI Points -jäsenille suunnattu Points-kumppanipalvelu, jonka avulla voit vaihtaa pisteesi kaupunkilomaan Euroopassa (sisältää lennot ja hotellin), autonvuokraukseen, hotelliöihin (sisältää lentokenttähotellit), tapahtumalippuhin ja paljon muuhun.

 

Points-jäsenet voivat varata myös lyhyitä lomia ja yöpymisiä Yhdysvaltain lomakohteisiin.

 

Tarjoamme jopa pistesuojan tulevia lomiasi varten siinä tapauksessa, jos et odottamattomasta ja äkillisestä syystä voikaan lähteä vaihtolomallesi.

 

RCI Platinum

Molemmat jäsenyydet on mahdollista päivittää RCI Platinum -jäsenyydeksi, joka tarjoaa entistä enemmän RCI-tuote-etuja ja laadukkaita palveluita todella edulliseen hintaan.

 

RCI Platinum -jäsenenä sinulla on mahdollisuus varata lomia suosituimmissa kohteissa, hyödyntää maksuttomat loma-asunnon tason korotukset ja paljon muuta. Voit ansaita Platinum-palkkioita tietyillä RCI-tilitapahtumilla, joita ovat esimerkiksi lisälomien varaaminen ja vierastodistuksen hankkiminen. Platinum-palkkiot hyvitetään RCI-tilillesi ja voit käyttää niitä tulevien tapahtumien yhteydessä.