Mitä ovat RCI-lisälomat ja äkkilähdöt?

Lisälomat ja äkkilähdöt ovat rahalla maksettavia vuokramajoituksia RCI:hin liittyneissä lomakeskuksissa.

Lisälomat ja äkkilähdöt ovat erittäin edullisia, sillä hinta veloitetaan majoituskohtaisesti, ei majoittuvien henkilöiden mukaan.

Lisälomat studiohuoneistossa tai hotellihuoneessa maksavat alkaen €269/viikko. Äkkilähdöt ovat lisälomia, joiden matkustuspäivä on 45 päivän sisällä varauspäivästä. Hinnat ovat alkaen €235.

 

Miksi kannattaa varata lisäloma tai äkkilähtö?

1. Voit säästää vaihtoarvosi tai pisteesi RCI-vaihtolomaan

Lisälomat ja äkkilähdöt maksetaan rahalla, kuten vapailla markkinoilla, mutta ne ovat saatavana vain RCI-jäsenille.

2. Enemmän säästöä tarjouksilla

Äkkilähtöjen hinnat ovat alkaen €235/viikko. Hinta veloitetaan majoituskohtaisesti, ei majoittuvien henkilöiden mukaan. Lisälomien alennusmyyntejä (kuten suosittu kaksi yhden hinnalla -tarjous) voidaan järjestää ympäri vuoden, joten saat lomia edullisemmin ja voit lomailla useammissa keskuksissa.

3. Laatutakuu

Lisälomat ja äkkilähdöt järjestetään kumppanikohteissamme. Kaikilla keskuksilla on jäsenpalautteen perusteella määritelty luokitus (Gold Crown, Silver Crown tai Hospitality). Saat korkeatasoisen majoituksen missä tahansa lomailetkin.

4. Enemmän elämyksiä RCI:hin liittyneissä lomakeskuksissa

Lisälomia ja äkkilähtöjä voi ostaa rajoituksetta, joten miksi tyytyä vain RCI-vaihtolomiin?

5. Enemmän lomia ystävien kanssa

Ota ystäväsi mukaan! Voit varata tilavan majoituksen jaettavaksi tai useita huoneistoja samasta keskuksesta tai ostaa vieraskortin, jolla ystäväsi voivat matkustaa itsenäisesti.

6. Erilainen tapa nauttia lomakeskuksista

Jos haluat varata loman tietystä keskuksesta, mutta vaihtolomia ei ole saatavana haluamallesi matkustusajankohdalle, voit ehkä ostaa lisäloman. Jos kaikki talletetut viikot on varattu, mutta kysyntää riittää jäsentemme keskuudessa, voimme järjestää vuokralomia keskuksessa saatavuuden salliessa.

Omistatko jo lomaosakkeen?

Jos omistat jo lomaosakkeen jossain RCI:n kumppanilomakeskuksessa, voit hyödyntää sen entistä tehokkaammin! Liity RCI:n jäseneksi ja vaihda lomaosakkeesi lomiin ympäri maailmaa.

LIITY RCI:N JÄSENEKSI »

Oletko jo RCI:n jäsen?

Rekisteröidy verkossa, niin voit hakea lomia, hyödyntää jäsenetujasi ja paljon muuta.

REKISTERÖIDY »