Fleksible bookingoplysninger – opdateret d. 30.07.20

Vi har tilpasset vores politikker, så du kan bestille med ro i sindet, og vi gør vores yderste for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning i forhold til dine feriebetingelser i betragtning af disse usikre tider.

Hvis din reservation ligger inden for de næste 30 dage, bedes du ringe til os eller bruge vores onlinehjælp.

Hvis du overvejer at annullere din RCI-ferie, bedes du undlade at annullere din ferie online på RCI.com: Ring til os for at diskutere dine muligheder.

For alle reservationer med en indtjekningsdato fra 1. august 2020 til 31. marts 2021 hjælper vi dig med at annullere eller ændre din reservation inden for 30 dage før afgang, hvis:

  • Vores tilknyttede feriested er lukket.
  • Der er rejserestriktioner, som forhindrer dig i at komme til feriestedet, f.eks. flyaflysninger.
  • Du eller et medlem af dit grupperejse har en underliggende helbredstilstand, som desværre kan øge risikoen for infektion med COIVD-19 og derfor kan forhindre dig eller dem i at rejse. 
  • Der er restriktioner fra overordnede eller lokale myndigheder, som forhindrer dig i at nyde din ferie som planlagt.

I tilfælde af ovenfor nævnte omstændigheder bedes du kontakte os, hvis du ønsker at ændre din reservation til en alternativ destination. Vores guider ved, hvor og hvornår de forskellige feriesteder er tilgængelige i øjeblikket, og vil hjælpe dig med at finde en alternativ destination, så du kan nyde din ferie.

Hvis du foretrækker at annullere en BytteFerie, krediterer vi din RCI-medlemskonto med det fulde antal point eller den bytteværdi, der blev anvendt ved bookingen, samt det fulde byttegebyr og den fulde pointsikring eller bytteværdisikring (hvis relevant).

For EkstraFerier krediterer vi din RCI-medlemskonto med det fulde beløb, du til dato har betalt.

Du har seks måneder fra annulleringsdatoen til at bruge denne kredit til en BytteFerie eller EkstraFerie til en destination efter eget valg.

Din ferie kan godt ligge senere end dette, men for BytteFerier skal den ligge inden for den gyldige periode for enten din deponerede uge eller de point, du oprindeligt brugte til bestillingen. Du skal være RCI-medlem på tidspunktet for din nye planlagte ferie.

For enhver booking, du foretager, anbefaler vi at du tjekker feriestedets websted inden afrejse. Du kan også kontakte feriestedet direkte, hvis du har spørgsmål eller bekymringer^

Hvis du har bestilt hotel, billeje, krydstogt eller aktiviteter gennem RCI Travel†, RCI Cruise° eller en af vores tredjepartspartnere, skal du kontakte den enkelte udbyder for at få oplyst dennes afbestillingspolitik.

Vi gør vores yderste for at hjælpe vores medlemmer så hurtigt som muligt i denne meget usædvanlige tid, og vi får rigtig mange opkald, og i denne tid med megen usikkerhed anbefaler vi dig at læse og følge alle landespecifikke rejsevejledninger og anbefalede retningslinjer, før du rejser.

Hvis du har brug for nærmere forklaring, er du velkommen til at kontakte os.

Hvis du ønsker at tilføje bytteværdisikring til din eksisterende BytteFerie-bestilling, kan du tilføje den frem til én dag før indtjekning. Du kan tilføje dette via din onlinekonto eller ved at ringe til os.

Få mere at vide om Weeks-bytteværdisikring

 ^ Det er feriestedets ansvar at give gæsterne de seneste oplysninger om de faciliteter, der er tilgængelige på dine reservationsdatoer, samt at træffe de relevante sundheds- og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på stedet. RCI kan ikke påtage sig ansvar for oplysninger, der gives eller udelades af et feriested, eller som omhandler de sundheds- og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på et feriested.

† RCI Travel drives/repræsenteres af Contemporary Travel Solutions Ltd, virksomhedsnummer 06664958, som har hovedkontor på adressen Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd sælger pakkerejser inkl. fly under ATOL-nummer 11285 og er medlem af ABTA med nummeret P6913. Hvis du køber individuelle rejseløsninger som f.eks. kun overnatning, gælder denne beskyttelse ikke. Alle bestillinger gennem RCI Travel er underlagt deres bestillingsbetingelser. Contemporary Travel Solutions bruger brandnavnet RCI Travel på licens fra RCI Europe. RCI Europe og RCI Travel er separate enheder. RCI Europe leverer ingen form for rejsetjenester og er ikke ansvarlig for produkter eller tjenester, der sælges af RCI Travel eller tilbydes heri. Ikke alle RCI Travel-produkter er tilgængelige i alle lande. Copyright i Storbritannien © 2019 RCI Travel. Alle rettigheder forbeholdes.